Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Μπιτσούνη Μένη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»



«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Αγωνίστρια από τις λίγες η επόμενη γοητευτική γυναικεία παρουσία του Συνδυασμού μας και αναμφίβολα ισχυρή προσωπικότητα.
Καλωσορίζουμε την κυρία Μένη Μπιτσούνη.
Η κυρία Μπιτσούνη έλκει την καταγωγή της από χωριό του Πωγωνίου με την ονομασία Κτίσματα επειδή είναι χτισμένα πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης από την Αρίστη, αδελφή του Στράτωνα, εξ ου και η παλαιότερη ονομασία του χωριού Αρίστιον.
Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον Μεθωριακό Σταθμό Κακαβιάς.
Οι δυναμικές γυναίκες, είναι σε θέση να εμπνεύσουν κοινωνικές αλλαγές και να επηρεάσουν την πορεία και της δικής τους ζωής αλλά και των άλλων διαμορφώνοντας ευοίωνες προοπτικές. Θα μπορούσε λοιπόν να περιμένει κανείς πολλά από μία τέτοια γυναίκα όπως η Μένη μας, η οποία κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η ίδια μας λέει...
"Μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μία ανασφαλή πλέον περιοχή. Αντικρίζω στα πρόσωπα των ηλικιωμένων ανθρώπων του Πωγωνίου την απόγνωση, βλέπω τους νέους του τόπου μου να αναζητούν αλλού τη τύχη τους, τον πρωτογενή τομέα να μην ανθίζει, τον τουρισμό ανύπαρκτο, και την εγκατάλειψη να απλώνει επικίνδυνα τα "πλοκάμια" της. Ως νέα γυναίκα, δε θα το ανεχτώ και θα παλέψω στο πλευρό του κ. Νικόπουλου και των άξιων στελεχών του να το αλλάξω"

Στο ευχόμαστε λοιπόν!
Καλή επιτυχία Μένη!!!