Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (0,8) γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,9) γραμμαρίων.
Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.200) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 55χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.
Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, τηλεφώνησε σε υπαλλήλους περιπτέρου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και κατάφερε να τους εξαπατήσει, πείθοντάς τους να του γνωστοποιήσουν τους κωδικούς προπληρωμένων καρτών, συνολικής αξίας 600 ευρώ.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι την 23-08-2015 στην Άρτα, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, έγγραφα και είδη ρουχισμού.