Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-4

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες σκοράροντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες»!

Ο ΠΑΣ σε μια από τις χειρότερες βραδιές του στο ελληνικό πρωτάθλημα ούτε το «γκολ της τιμής» μπόρεσε να σημειώσει καθώς στις καθυστερήσεις του ματς ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι του Αθανασιάδη.
Στο 3' ο Κουμπαράκης είδε πέναλτι  όταν Πόνσε σε επαφή με τον  Αποστολόπουλο βρέθηκε στο έδαφος.
Ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0 των φιλοξενούμενων.
Ο Μάνταλος στο 17' πέρασε κάθετα στον Λιβάγια, ο Κροάτης από αριστερά μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με το δεξί, ο Βελλίδης βρήκε τη μπάλα και αυτή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Στο 19' φοβερό σουτ του Μπακασέτα με το αριστερό εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Βελλίδη.
Ο Γκάλο στο 21' από δεξιά έκανε ένα δυνατό γύρισμα χαμηλά στην περιοχή με στόχο τον Λιβάγια, ο Μιχαήλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 0-2 της ΑΕΚ.
Ο Γκάλο στο 45' εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Πόνσε αφύλακτος, με εντυπωσιακό άλμα, δεν άφησε περιθώρια στον Βελλίδη και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. 
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, σέντρα του Λιβάγια από αριστερά με στόχο τον Πόνσε, ο Αργεντίνος με νέα καρφωτή κεφαλιά νικά ξανά τον Βελλίδη και σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Παμλίδης (46’ Σιόντης), Λίλα, Νικολιάς (76’ Νάουμετς), Γιάκος (82’ Ξύδας), Αθανασιάδης, Κριζμάν
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46’ Τσόσιτς), Γκάλο, Μπακασέτας (68’ Κρίστισιτς), Άλεφ, Μάνταλος, Χουλτ, Πόνσε (80’ Μπογιέ), Λιβάια