Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η Ελληνική Αστυνομία στην Ήπειρο κοντά στους μαθητές, στο πλαίσιο προληπτικών δράσεων


Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα τις ναρκωτικές ουσίες, πραγματοποιήθηκαν σε Λύκεια της Πρέβεζας, από καταρτισμένους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με ουσίες που προκαλούν εξάρτηση, σε περίπου (230) μαθητές Λυκείων της Πρέβεζας, από καταρτισμένους Αξιωματικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με επιστημονικά υπεύθυνο – κοινωνιολόγο του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας. 
Κατά τις ενημερωτικές διαλέξεις, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να αντλήσουν πρωτογενώς, γνώσεις και εμπειρίες, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν και να υποβάλλουν ερωτήματα για το σημαντικό ζήτημα της εξάρτησης από απαγορευμένες ουσίες. 
Υπογραμμίζεται ότι η Αστυνομία στην Ήπειρο θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής, που αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.