Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών σε καταστήματα στα Ιωάννινα


Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ο δράστης αφαιρούσε κυρίως αλκοολούχα ποτά και χρηματικά ποσά
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν, κατά το τελευταίο εικοσαήμερο, σε καταστήματα στα Ιωάννινα.
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη, χθες (05-10-2018) το μεσημέρι , ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης καφετέριας στα Ιωάννινα, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 03/04-10-2018, απ΄ όπου αφαιρέθηκαν (86) φιάλες αλκοολούχων ποτών, φορητά ψυγεία και χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ο 45χρονος.
Ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στο πλαίσιο της ενδελεχούς διερεύνησης υποθέσεων κλοπών και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διακριβώθηκε η εμπλοκή και στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών και συγκεκριμένα:
την 14-09-2018, τα ξημερώματα, αφού έθραυσε το τζάμι παραθύρου καφενείου στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, αφαίρεσε αλκοολούχα ποτά και από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ,
βραδινές ώρες της 14/15-09-2018, αφού διέρρηξε την πόρτα καφετέριας στα Ιωάννινα, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο του δράστη κλοπιμαία, που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.