Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου: Αναλυτική ενημέρωση των μελών αλλά και όλων των Αδελφοτήτων του Δήμου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας για το Κτηματολόγιο


Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Ενημερωτική εκδήλωση για το Κτηματολόγιο στο Δήμο μας.
Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου, καλεί τα Δ.Σ. των μελών μας, αλλά και όλες τις Αδελφότητες του Δήμου μας, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας) και ώρα 18.00 το απόγευμα.
Μαζί μας θα είναι ο Δήμαρχος Πωγωνίου με επιτελείς από την Εταιρεία που ανέλαβε την κτηματογράφηση στο Νομό Ιωαννίνων, για μια πλήρη και αναλυτική ενημέρωση.
Όσοι λοιπόν έχουν σπίτια, οικόπεδα ή χωράφια στα χωριά του Δήμου μας θα είναι χρήσιμο να έλθουν για την ενημέρωσή τους.
Η Ομοσπονδία θα έχει για τη διευκόλυνση και τη γρήγορη και σωστή ενημέρωση κατάλογο ερωτημάτων προς τους υπεύθυνους της Εταιρείας, ώστε να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις.
Στη συγκέντρωση μπορεί να παραβρεθεί οποιοσδήποτε θέλει να ενημερωθεί και έχει κτηματική περιουσία στο Δήμο μας, γι’ αυτό εξάλλου καλέσαμε στη συγκέντρωση στο συγκεκριμένο χώρο, που είναι ευρύχωρος.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και όλους όσοι βοηθήσουν για τη σωστή ενημέρωση.
Αίτημά μας είναι η Εταιρεία Κτηματογράφησης να συστήσει και στην Αθήνα γραφείο ενημέρωσης και παραλαβής δικαιολογητικών, όπως κάνει στην έδρα του Δήμου μας.

Με Πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός  Γραµµατέας

Γρηγόρης Άρµπυρος            Στέλιος Λιάγκος