Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανατροπή και με σκόρερ τους Χατζηγιοβάνη και Μακέντα πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι πράσινοι ξεπέρασαν και το εμπόδιο της ομάδας των Ιωαννίνων που τους  δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα φέτος, επικρατώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 23' με γκολ του Κρίζμαν.
Το τριφύλλι με τα γκολ από τους Χατζηγιοβάνη και Μακέντα πήρε κεφάλι στο σκορ και πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στην βαθμολογική του συγκομιδή.
Στο 43΄ ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης  που είχε τρυπώσει στην περιοχή του ΠΑΣ, έκανε την κεφαλιά «ψαράκι» και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 59' ο Κουλιμπαλί έκανε την προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά, έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Φεντερίκο Μακέντα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε και έκανε την ολική ανατροπή για τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66' Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74' Καμπετσής), Μακέντα (77' Πούγγουρας).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Λεό (58' Αθανασιάδης), Βιδάλ (77' Μυστακίδης), Σκόνδρας (70' Κούζικ), Νικολιάς.