Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, ώρα 12 το μεσημέρι



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα
διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 18η Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα & ώρα 12.00 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚΑ΄87) ήτοι:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ».
2. «Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ».
3. «Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΑΓ. ΚΟΣΜΑ».
4. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ».
5. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΕΤΣΟΥ».
6. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2017 του κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ».
7. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας με ανοιχτό ηλεκτρονικό δημόσιο διαγωνισμό για το έργο «Συμπληρωματικά Έργα Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Πωγωνίου για τις Τ.Κ. Παρακαλάμου, Σιταριάς, Μαυρονόρους, Ρεπετίστης και Αρετής» προϋπολογισμού 466.000,00€ με Φ.Π.Α– Διάθεση πίστωσης.
8. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Ρουψιάς – Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου – Δήμου Πωγωνίου.
9. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην
Τ.Κ. Μαυροβουνίου – Δ.Ε. Καλπακίου– Δήμου Πωγωνίου.
10. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Χρυσόρραχης – Δ.Ε. Καλπακίου– Δήμου Πωγωνίου.
11. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Νεγράδων– Δ.Ε. Καλπακίου– Δήμου Πωγωνίου.
12. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Δελβινακίου– Δ.Ε. Δελβινακίου– Δήμου Πωγωνίου.
13. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Δολού– Δ.Ε. Πωγωνιανής– Δήμου Πωγωνίου.
14. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Ρεπετίστας– Δ.Ε. Άνω Καλαμά– Δήμου Πωγωνίου.
15. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση διαμερίσματος Τ.Κ. Λίμνης που βρίσκεται στα Ιωάννινα -Αραβαντινού 16.»
16. Ορισμός δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την από 5-6-18 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – καταγγελία μίσθωσης εκτροφείου Δελβινακίου κ.Ηλία Κούρου .
17. Ορισμός δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την μίσθωση 4 ακινήτων στην οδό Σταγειρίτη Αθανασίου 31-Πυλαία Θεσσαλονίκης από κληρονομιά Νικολάου Μούτσιου.
18. Ορισμός δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με ενέργειες που απαιτούνται κατόπι της υπ. αρ. 272/17 Α.Δ.Σ. με θέμα «Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής προστασίας δημοτικής περιουσίας σχετικά με την καταγγελία της κ. Δ.Κιτσοπούλου – Εξάρχου περί καταπάτησης δημοτικού δρόμου στη θέση Αγ. Γεώργιος Τ.Κ. Δολιανών.»
19. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 5η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 Δήμου Πωγωνίου.
20. Ψήφιση διάθεσης αναγκαίων πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2018 του Δήμου Πωγωνίου.
* Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ