Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Επικοινωνία Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον Πρόεδρο της TUS AIR


H χρονική μετάθεση της έναρξης των δρομολογίων της TUS AIR από το Τελ- Αβίβ προς (και από) Ιωάννινα για τον ερχόμενο Οκτώβριο, οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα που έχουν σχέση με τις συνεργασίες που επιδιώκονται με tour operators.
Tην εξήγηση αυτή έδωσε ο  Πρόεδρος  της Αεροπορικής Εταιρίας Μάικλ Γουάινσταϊν   σε επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος υπενθύμισε ότι ανάλογη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των δρομολογίων είχε γίνει και για τις πτήσεις από Λάρνακα προς Ιωάννινα.
Ο κ.  Μάικλ Γουάινσταϊν  επιβεβαίωσε την πολύ καλή  τη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια, το Δήμο Ιωαννιτών και τους άλλους τοπικούς φορείς,  προσθέτοντας ότι από την TUS AIR εξετάζονται πλέον και οι δυνατότητες   προγραμματισμού πτήσεων από τα Ιωάννινα και προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 
Συμπλήρωσε δε ότι στην Διεθνή Έκθεση της Λευκωσίας που θα γίνει στις 20-22 Απριλίου, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το σχεδιασμό των αεροπορικών δρομολογίων.
Τέλος, ο κ. Μάικλ Γουάινσταϊν  ανέφερε στον Περιφερειάρχη, ότι είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, για τυχόν πρόσθετη ενημέρωση (τηλεφωνική) που  τυχόν απαιτείται.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr