Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4-0 (κύπελλο)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τεσσάρα στους «8»!

Ο ΠΑΣ χάρη σε δύο γκολ του Κόντε κι από ένα των Τζημόπουλου και Γαρουφαλιά, νίκησε 4-0 τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.
Στο 31΄, εκτελέστηκε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τζημόπουλος έβαλε την προβολή στο κέντρο της άμυνας του Λεβαδειακού και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Σωτηρίου.
Στο 38΄ ύστερα από τη συρτή σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά, ο Μπερτρά δεν βρήκε την μπάλα, την βρήκε όμως στο κέντρο της γηπεδούχου άμυνας ο Κόντε που με προβολή έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Στο 79΄ ο Μπουκουβάλας μπήκε από τα αριστερά, βρήκε τον Κόντε που με εξαιρετικό πλασέ με το δεξί εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.
Το τελικό αποτέλεσμα 4-0 διαμόρφωσε ο Γαρουφαλιάς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (85' Χαλκιαδάκης), Μπερτρά (75' Σολτάνι), Βιντάλ (79' Μανθάτης), Κόντε.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ντιόγκο (69' Ζαραδούκας), Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο (46' Ζαραδούκας), Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83' Καθάριος), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης