Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Πωγωνίου: Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ώρα 9:00 π.μ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του Ν. 3852 / 2010 για έκτακτη σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής λόγω α) ανάγκης προμήθειας καυσίμων θέρμανσης δημοτικών κτιρίων-σχολικών μονάδων & προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων και μηχ/των έργων του Δήμου & των κοινωνικών δομών του και β) λόγω άμεσης ανακατασκευής τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Παλαιοπύργου σύμφωνα με την αρ. 8/18 Α.Δ.Σ., σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί την 01η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη & ώρα 09.00 π.μ. στο Δημαρχείο – ΚΑΛΠΑΚΙ με θέματα συζήτησης:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Απ΄ ευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων & λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Πωγωνίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Πωγωνίου, των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης ως κατεπείγοντος λόγω μη ολοκλήρωσης διαδικασιών ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
2. Ανάκληση της αρ. 194/17 απόφαση της Ο.Ε. και απευθείας ανάθεση του έργου «Ανακατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Παλαιοπύργου» προϋπολογισμού 15.575€ σύμφωνα με την αρ.8/2018 Α.Δ.Σ. μετά από ανάγκη κατεπείγον που προέκυψε από ανωτέρω βία.
* Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ