Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Πέντε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι, στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, μία 23χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν 32χρονο ομοεθνή της, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Χθες το μεσημέρι, στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 64χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι νωρίτερα διέρρηξε αποθήκη στην παραπάνω περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσε μία τσάντα, διάφορα αντικείμενα και είδη ένδυσης.
Χθες το απόγευμα, στην Αμφιθέα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,24) γραμμαρίων.
 Χθες αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Χθες το μεσημέρι, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.