Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ελεούσα Ιωαννίνων: Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη ανάληψη μετρητών με τραπεζική κάρτα 53χρονου ημεδαπού

Συνελήφθη, χθες (15-12-2017) το μεσημέρι στην Ελεούσα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη ανάληψη χρηματικού ποσού από αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (Α.Τ.Μ.).
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος άντρας, χθες μετά τα μεσάνυκτα εισήλθε, από ανασφάλιστη πόρτα, σε σπίτι 53χρονου ημεδαπού στην Ελεούσα Ιωαννίνων και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το πορτοφόλι του παθόντα, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών και άλλα προσωπικά του έγγραφα.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την μία εκ των κλεμμένων τραπεζικών καρτών, προέβη στην παράνομη ανάληψη του χρηματικού ποσού των (600) ευρώ από αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (Α.Τ.Μ.).
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό καθώς και το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.