Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Συλλήψεις πέντε ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα , συνελήφθησαν:
Χθες (06-11-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες (06-11-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης οχτώ μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Χθες (06-11-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης ενός έτους και χρηματικής ποινής (1.800) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.

Χθες (06-11-2017) το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Διατάξεις του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου και Ναυπλίου, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Σήμερα (07-11-2017) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρους του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.