Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό, είχε δύο δοκάρια αλλά έμεινε στο 1-1 χάρη στο εκπληκτικό τέρμα του Μοράρ για την ομάδα του Αγρινίου.
Στο 22΄ ωραίο άνοιγμα του Γιάκου δεξιά στον Μπουκαβαλά, σέντρα με αποδέκτη τον Σολτάνι, που κατέβασε τη μπάλα και με το δεξί την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Τσενάμο και μετά στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.
Στο 64' δοκάρι για τον ΠΑΣ. Ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κόντε επωφελήθηκε από τους κόντρες, σούταρε με το αριστερό σε κίνηση Πίβοτ αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο.
Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 69'.
Εκπληκτική έμπνευση και εκτέλεση από τον Μοράρ, που εκτός περιοχής, από εξαιρετικά δύσκολη γωνία, νίκησε τον Βελλίδη για το 1-1.

Στο 76ο λεπτό ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μαυροπάνος έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (Κοζορώνης 77'), Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μανθάτης, Λίλα, Γιάκος, Σολτάνι, Κόντε

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Τσενάμο, Μαρινάκης (Μαρκόφσκι 58'), Μιχάϊ, Χαντάκιας (Ροντρίγκες 73'), Μύγας, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρότσα, Ρόσα (Μοράρ 66'), Μάζουρεκ, Ντίας