Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΜΥ: Μεταβολή του καιρού από τη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.
Αναλυτικά:
Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου.
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική Στερεά και προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.
Την τρίτη 26 Σεπτεμβρίου κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια και πιθανόν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία) και η ανατολική Θεσσαλία.

Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.