Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ.-Τ.Ο - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τους πλειστηριασμούς στα Γιάννενα

Μετά την καλοκαιρινή  διακοπή του Αυγούστου της λειτουργίας των ειρηνοδικείων, ήταν η 4η Τετάρτη δηλαδή η  4η συνεχόμενη φορά που αποτρέπονται πλειστηριασμοί στα Γιάννενα με Μεγάλη Επιτυχία.
Χωρίς την δημιουργία επεισοδίων και με την συναίνεση όλων των πολιτών και φυσικά του Ε.ΠΑ.Μ. Ιωαννίνων που πρωτοστατεί πάντα εδώ στα Γιάννενα αποτρέπονται συνεχόμενα οι πλειστηριασμοί.
Έχουν αποτραπεί μόνο  μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα οι πλειστηριασμοί 14 συνολικά περιουσιακών στοιχείων  ήτοι κατοικίες, αγροτεμάχια, καταστήματα, βιοτεχνίες κ.λ.π.
Έχουμε διασώσει μικρότερες και μεγαλύτερες περιουσίες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτά τα αποτελέσματα  για να μπορέσει και ο απλός πολίτης να κατανοήσει ότι  "μπορεί" και έχει τη δύναμη με την αρωγή των συμπατριωτών και συμπολιτών του να διαφυλάξει με κάποιο τρόπο την περιουσία του από την αρπαγή.
Γιαννιώτες και Γιαννιώτισσες μην πτοείστε.
Ελάτε μαζί μας να βοηθήσουμε τον γείτονά μας τον διπλανό μας τον συμπολίτη μας.
Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ή τι έκανε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστές να κρίνουμε αν κάποιος είναι σωστός η λάθος, καλός η κακός έντιμος η ανέντιμος.
Όταν ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω και ξαναγίνουμε  Ελληνικό κράτος τότε ας κριθούν όλοι από την αρχή με αληθινή δικαιοσύνη και αν πρέπει να πληρώσουν θα πληρώσουν.
Αλλά μέχρι τότε κανένα ακίνητο Έλληνα  δεν πρέπει να πάει στα χέρια των τραπεζών.
Μέχρι να ελευθερώσουμε ξανά την πατρίδα  όχι μην τους αφήσετε  να πάρουν τίποτα.
Εμείς κάθε Τετάρτη θα είμαστε εκεί και θα αγωνιστούμε για όλους.
Έλα κι εσύ να βοηθήσεις γιατί αύριο μπορεί να είναι η δική σου σειρά!