Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή χρηματικού ποσού από επιχείρηση στο Πέτα Άρτας

Συνελήφθησαν, χθες (07-06-2017) το πρωί στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και παραβάσεων του ΚΟΚ.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, χθες το πρωί στο Πέτα Άρτας, εισήλθαν σε γραφείο επιχείρησης και αφαίρεσαν από την τσάντα του ιδιοκτήτη, χρηματικό ποσό, ενώ στη συνεχεία τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου (στο ύψος των Αγίων Αναργύρων) το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και τους συνέλαβαν.
Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού που βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.