.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Νέα ευρήματα προέκυψαν στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετά τη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, για κατοχή κοκαΐνης

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε αυτοκίνητο του δράστη, άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους (31,04) γραμμαρίων, τις οποίες προόριζε για διακίνηση
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σχετικά με κατοχής κοκαΐνης και τη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα προχθές (12-04-2017) αργά το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας (σχετικό το χθεσινό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας), ανακοινώνεται ότι:
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (κάτω από τον προφυλακτήρα, σε σημείο του αμαξώματος), άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (31,04) γραμμαρίων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.