Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ουσιαστικά δεν διεκδικούσαν τίποτα, και μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο χωρίς άγχος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας ευκαιρίες και οι δυο για να ανοίξουν το σκορ και να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο χάθηκε από πλευράς του Παναιτωλικού στο 24'.
Σε εκτέλεση από τα αριστερά ο Μπράβο πέφτοντας στο έδαφος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.
Στο δεύτερο μέρος όμως το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα, λίγες φάσεις και δεν επετεύχθη κάποιο γκολ με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (68' Κούτρης), Ακόστα, Ναδάλες (75' Βιντάλ), Λίλα, Ζάιρο, Γιάκος (75' Κοζορώνης), Κόντε.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (Ντιέγκο Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέζιο (64' Ρόζα), Άλβαρο Ρέι (82' Μουνιός), Παπαδόπουλος.