Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά, άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρων εξαπάτησης πολιτών με το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού τους προσώπου, με δράστη 71χρονο ημεδαπό

Μετά την πρόσφατη διακρίβωση της δράσης 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος με το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού προσώπου των παθόντων, επιχείρησε να εξαπατήσει πολίτες και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά, εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρων απάτης στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων (σχετικό το χθεσινό Δελτίο Τύπου μας).
Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 71χρονος με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με το πρόσχημα τραυματισμού και επικείμενης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού προσώπου των παθόντων, επικοινώνησε την 21-02-2017, τηλεφωνικά με άλλους πέντε ημεδαπούς και προσποιούμενος τον γιατρό του νοσοκομείου Ιωαννίνων, αποπειράθηκε να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά.
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.