Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Καρδαμίτσια Ιωαννίνων: Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου (89) κιλών, στο πορτ – παγκάζ Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση
Κατασχέθηκαν επιπλέον το προαναφερόμενο όχημα, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη σήμερα (11-01-2017) τα ξημερώματα, στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο πορτ - παγκάζ του οχήματος, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιέχουν (85) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (89.250) γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας υπηκόου Ρουμανίας, που αναζητείται καθώς και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.