Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» τέλεσε Αρτοκλασία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, μετά τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής

Η Αδελφότητα Αμμοτοπιτών Άρτας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» τέλεσε Αρτοκλασία στις 6 Νοεμβρίου (ημέρα Κυριακή) και ώρα 9.30πμ, μετά τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, Ακαδημίας 67, προς τιμή των προστάτων της, Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού,
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της Αρτοκλασίας, το ΔΣ της Αδελφότητας κέρασε καφέ τους παραβρισκόμενους στο Mollini, Ιπποκράτους 9-11.
Έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια οι Απόδημοι του Αμμοτόπου, περίπου τέτοιες μέρες στις αρχές του Νοέμβρη, να εορτάζουν την μνήμη των πολιούχων του χωριού τους Αγίων Αναργύρων.
Έτσι και φέτος, συναντήθηκαν στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Κέντρο της Αθήνας και συνεόρτασαν με αρτοκλασία την μνήμη των Αγίων των οποίων το όνομα φέρει η Αδελφότητά τους.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής
Άρτας Γεώργιος Στύλιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Ιωάννης Κατέρης, κλιμάκιο του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, αποτελούμενο και από τους Μάκη Κιάμο, Ελευθερία Σιαμέτη και Μαίρη Καραγιώργου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβυζινών Γεώργιος Κουρτέσας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας Χρήστος Καπερώνης, και ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Γαλατσίου, συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία Ηλίας Χρηστάκος.

Και του χρόνου με υγεία!!!