Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Συλλήψεις στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων, για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, έξι άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες μετά τα μεσάνυκτα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη, ως προσωρινά υπεύθυνος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.
Χθες το μεσημέρι, στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μία 27χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατελήφθη να ενεργεί παράνομο έρανο, με τη μορφή δωρεών ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντυπα και το χρηματικό ποσό των (22,10) ευρώ.
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στην Κυράτσα Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίας με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού.
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στη Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς της του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, να λειτουργεί ζωντανή μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου καθώς και τους όρους λειτουργίας του καταστήματος.
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου .

Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.