Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΜΠΥΡΟΣ: Απάντηση προς τον ιστότοπο www.νεοπωγωνι.gr

ΒΗΣΣΑΝΗ 11/08/2016
Προς τον ιστότοπο www.ΝΕΟΠΩΓΩΝΙ.GR
ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι το "ΝΕΟ ΠΩΓΩΝΙ" μου ... κάνει την τιμή και ασχολείται προσωπικά με μένα σαν πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και για το επιτυχημένο κατά γενική ομολογία αντάμωμα των Πωγωνισίων ούτε λόγο δεν κάνει. Έτσι απέδειξαν οι διαχειριστές του ότι ούτε κάτι νέο ούτε κάτι ενωτικό θα προσφέρει στο χειμαζόμενο Πωγώνι.
Ακολουθούν κάποιοι τη γνωστή και καταδικαστέα παλαιά μέθοδο. Προσωπικές επιθέσεις, κριτική κακόπιστη, υιοθέτηση άκριτα κάθε συκοφαντίας, έργα και ημέρες μιας άλλης εποχής που παρά τον πακτωλό χρημάτων κανένα έργο πνοής δεν έγινε στο κυρίως Πωγώνι (χάθηκαν τα χρήματα από τα πυρόπληκτα, δεν έγινε το ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κλπ παρά κάτι κουφάρια πολλών χιλιάδων ευρώ μαρτυρούν τις ... επιτυχίες).
Συνιστούμε χωρίς καμιά διάθεση αντιδικίας και αντιπαρερχόμεθα τα όσα μας πίκραναν, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ και πάλι ΕΝΟΤΗΤΑ και στήριξη των προσπαθειών των Πωγωνησίων φορέων και των Δημοκρατικά εκλεγομένων. Απομονώστε τις φωνές του διχασμού και της στείρας αντιπαράθεσης. Είμαστε λίγοι και αδύναμοι.
                                                         
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΜΠΥΡΟΣ
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων
και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου
Από Βήσσανη Ορμώμενος

Υ.Γ. Ο λόγος δόθηκε από το προεδρείο της ημερίδας μόνο στους εισηγητές και στον εκπρόσωπο των σωμάτων ασφαλείας ως θιγέντες απο τα όσα αναφέρθηκαν για την πλημμελή ασφάλεια του Πωγωνίου. Αποφασίσθηκε να μη δοθεί ο λόγος στον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης της Περιφέρειας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αναγνώστου (εκπροσωπώντας την Ελληνική Αυγή) όπως και σε σύμβουλο του Δήμου μας κ. Δ. Ντότη για να μην δημιουργηθούν αντεγκλήσεις και να κλίση ομαλά και ενωτικά η Ημερίδα μας.