Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει των αγώνων για το Europa League, με τον Γιάννη Πετράκη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ηττήθηκε με 2-1, δείχνοντας πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να παρουσιαστεί έτοιμη στα προκριματικά του Europa League.
Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο 3' με τον Σωτηρίου, όμως η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 4' ο Φερφελής μετά από κεφαλιά πάσα του Γιάκου ισοφάρισε σε 1-1.
Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το 1-1, καθώς στο 13' φάνηκαν τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα η ομάδα των Ιωαννίνων και ο Σωτηρίου έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 19', ο Εφραίμ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη και το 2-1 έμεινε.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε και ανέβασε κάπως την απόδοσή του χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Ναδάλες και Γιάκο.

ΠΑΣ Γιάννινα: 
Πασχαλάκης (Κολιοφούκας 82’), Μπέριος (Μαυροπάνος 79’), Τζημόπουλος (Σκόνδρας 62’), Μιχαήλ, Κούρτης, Καρανίκας (Δώνης 74’), Ακόστα (Μασούρας 82’), Ναδάλες (Ντόλοβατς 82’), Γαρουφαλλιάς (Λίλα 54’), Γιάκος, Φερφελής (Νικολιάς 62’).