Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ντόντης από επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», λόγω φόρτου εργασίας

Γιάννης Ντόντης
Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος και από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Πωγωνίου και του αρχηγού της δημοτικής κίνησής μας «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», υπέβαλλε ο κ. Γιάννης Ντόντης, λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας στα υπηρεσιακά του καθήκοντα.
Ο ιδρυτής της δημοτικής κίνησηςστην επιστολή του δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μελών της και στον συνεχή αγώνα τους για καλύτερο μέλλον του Δήμου Πωγωνίου.
Δημήτριος Ντότης
Επικεφαλής της  Κίνησης μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, αναλαμβάνει μετά από ομόφωνη απόφαση της  δημοτικής ομάδας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτριος Ντότης.
Μήνυμα ενότητας από τον νέο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημήτρη Ντότη.
Ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» Δημήτρης Ντότης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη προσωπική μου λύπη, αλλά και τη λύπη  του συνόλου των μελών και φίλων της δημοτικής μας παράταξης για την παραίτηση του ιδρυτή  και επικεφαλής της Γιάννη Ντόντη. Ο Δήμος Πωγωνίου, θα στερηθεί την τεράστια εμπειρία και τις πολύτιμες γνώσεις του. Του εύχομαι τα καλύτερα στην εργασιακή και προσωπική του ζωή και τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τη συνεργασία που είχαμε το διάστημα που υπηρέτησα την παράταξη υπό την ηγεσία του ως δημοτικός σύμβουλος και ήταν για μένα μια  διαρκή πηγή πολύτιμης μάθησης. Ακόμη τον ευχαριστώ γιατί δηλώνει συμπαραστάτης της νέας προσπάθειας που θα ξεκινήσουμε  και ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό μας. Οφείλω όμως,  να εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου τόσο στον Γιάννη Ντόντη, όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες και συναδέλφους της δημοτικής κίνησης, που μου ανέθεσαν τα καθήκοντα του επικεφαλής της. Δηλώνω ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα που μου ανέθεσαν, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους.
Ενωμένοι, όλοι μαζί, κάνουμε μια νέα αρχή και συνεχίζουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Θα είμαστε καθημερινά παρόντες στην κοινωνία, στο δημοτικό συμβούλιο και όπου αλλού χρειαστεί, υπερασπιζόμενοι το συμφέρον των δημοτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που διακρίνεται από ανικανότητα, προχειρότητα, έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικής και η οποία οδηγεί τον Δήμο μας σε περαιτέρω υποβάθμιση».