Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του Συμβουλίου Καρδιαγγειακής Νοσηλευτικής και Συναφών Επαγγελμάτων της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του Συμβουλίου Καρδιαγγειακής Νοσηλευτικής και Συναφών Επαγγελμάτων της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Καρδιολογικό Νοσηλευτικό Τομέα στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής), στο διάστημα 15-16 Απριλίου, με τη στήριξη και τη συμμετοχή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Κατά το χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανος Φούσας εξήρε την πολύτιμη προσφορά και τις υπηρεσίες των Ελλήνων νοσηλευτών και ειδικότερα των νοσηλευτών στις καρδιολογικές κλινικές, που παρά τις ελλείψεις και την  πληθώρα προβλημάτων, συντελούν αποφασιστικά ώστε να νοσοκομεία να λειτουργούν σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΚΕ επισήμανε το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος, κάτι που αναμφισβήτητα οφείλεται στους διοργανωτές.

Τέλος ο κ. Φούσας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και εκπροσωπώντας την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, είχε προεδρία σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα “Cutting Edge Prevention and Risk Reduction».