Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη του Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Τις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων επισκέφτηκε τη Δευτέρα (29/2) ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Βρυζοκαλάμου, Κων/νο Αλυμάρα, ο οποίος τον συνόδεψε στις πληγείσες περιοχές στα Κάψαλα, το Αθαμάνιο, το Βουργαρέλι και το Κάτω Αθαμάνιο και του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή από τις πλημμύρες και τις ενέργειες που απαιτούνται για να ομαλοποιηθεί η ζωή των κατοίκων. 
Στις περιοχές όπου επισκέφτηκε ο βουλευτής Άρτας είχε την ευκαιρία επίσης να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η εν λόγω επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Βασίλη Τσίρκα μαζί με τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, Μαρίνο Γαρνέλη, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Γ. Δέδε, όπου υπήρξε θετική ανταπόκριση για την αναγκαιότητα αποκατάστασης των ζημιών και χρηματοδότησης για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.

Από την πλευρά του βουλευτή Άρτας επισημάνθηκε η ανάγκη να υπάρξει συντονισμός μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και των αρμόδιων Υπουργείων για να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά η αποκατάσταση των ζημιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.