Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα:
Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθη, σήμερα (10-11-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.
Συνελήφθη, σήμερα (10-11-2015) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.