Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ετήσια Τακτική Απολογιστική και Εκλογική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών, Κολωνού 48, 2ος όροφος Αθήνα




Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Δ. Σ. της Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων, ΚΑΛΕΙ τα μέλη των Δ. Σ. και τους εκπροσώπους των Μελών-Αδελφοτήτων της, στην Ετήσια Τακτική Απολογιστική και Εκλογική Γενική Συνέλευση της, η οποία θα γίνει
την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 NOEMBΡIOY 2015 το πρωί, ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών, Κολωνού 48, 2ος όροφος Αθήνα, πλησίον της πλατείας Καραϊσκάκη.
Αγαπητοί Συμπατριώτες, η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε για το μέλλον της Ομοσπονδίας μας, που πραγματικά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις σημερινές υποχρεώσεις της, λόγων διαφόρων συγκυριών.
Οφείλουμε όλοι μας, μα όλοι μας μέσα σ΄ αυτή την ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, να σηκώσουμε το ανάστημά μας, να βρούμε την δύναμη να ανασυγκροτηθούμε ως σύλλογος και να πορευτούμε συσπειρωμένοι για ένα καλύτερο αύριο.
Μην αμελείτε. Προσέλθετε μαζικά. Ελάτε να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ομοσπονδίας μας, για το μέλλον των Αδελφοτήτων μας και των χωριών μας, που δοκιμάζονται πολύ σκληρά.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Παρακαλούνται τα Δ. Σ. των Αδελφοτήτων
Α) να σπεύσουν να τακτοποιήσουν τις τυχόν οικονομικές εκρεμότητές τους, έναντι της Ομοσπονδίας μας, οι οποίες μπορούν να τακτοποιηθούν και την ίδια μέρα της Γ. Συνέλευσης (πριν την έναρξή της) και
Β) να δηλώσουν οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα υποψήφιο αντιπρόσωπο για την συγκρότηση του κοινού ψηφοδελτίου, μέχρι την Τετάρτη 11-11-2015 στην πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Στασινή Λέκκα- Πράπα Παναγιώτης Μπουρατζής