Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συναντήσεις κλιμακίου του ΚΚΕ με φορείς των Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθούν οι εξής προεκλογικές δραστηριότητες αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου:
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Έξαρχο στις 9:00 π.μ. σε εργοτάξια της Ιόνιας Οδού.
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Λουκία Κίτσου στις 9:00 π.μ. σε καταστήματα στην Παλιά Αγορά.
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Τάκη Τασιούλα στις 10:00 π.μ. στον 1ο σταθμό της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων επί της οδού Αρχ. Μακαρίου.
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Όλυ Τσουμάνη στις 11:00 π.μ. στον 3ο σταθμό της Πυροσβεστικής και την 5η ΕΜΑΚ, στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Όλυ Τσουμάνη στις 12:00 μ.μ. στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της εταιρείας  «Νούσιας», στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.
− Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Πρέντζα στις 12:00 μ.μ. στο εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων της εταιρείας “HELP”, στην Πεδινή Ιωαννίνων.
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ, στα Λιθαρίτσια, στις 21:30 μ.μ..
Θα μιλήσει η κα Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του  ΚΚΕ.