Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αναβάλλεται λόγω προεκλογικής περιόδου, για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.30, στην πλατεία του Δάσους Χαϊδαρίου, η ηπειρώτικη μουσική συναυλία του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου «Δωδωναίων Φως»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναβολή και μεταφορά εκδήλωσης
Σας γνωρίζουμε ότι αποφασίστηκε η μεταφορά της ημερομηνίας της εκδήλωσης μας, που είχε προγραμματιστεί για της 16 Σεπτεμβρίου για την 7η Οκτώβριου 2015, λόγω των εκλογών και της χρήσης του χώρου του πεζόδρομου και της πλατείας του Δάσους Χαϊδαρίου από τα πολιτικά κόμματα.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2015
O Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το καφέ «ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ» διοργανώνει μεγάλη μουσική συναυλία με τους Παντελή Θαλασσινό, Δημήτρη Υφαντή, Σοφία Παπάζογλου και τους Τακίμ, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19:30 στο Δάσος Χαϊδαρίου. (πεζόδρομος, έμπροσθεν του καφέ «Γραμματόσημμο», επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Παπανδρέου).

Οι ανεγνωρισμένης φήμης καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην συναυλία, καταθέτουν τη δική τους πρόταση σε παλιά και νέα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί μέσα από τις παραστάσεις τους και μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που θα γίνει πραγματικότητα μέσα από το χορό, το γλέντι και το τραγούδι.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.