Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, δύο ημεδαποί, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί ναρκωτικών»

Ο ένας εκ των δραστών είχε αποκρύψει ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σώμα του
 Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -61,96- γραμμάρια ηρωίνης, -2,68- γραμμάρια κάνναβης και -7- ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν, χθες (06-06-2015) το μεσημέρι στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, μέσα στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (4,54) γραμμαρίων.
Στην συνέχεια, κατά την παραμονή του 41χρονου δράστη στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, αυτός απέβαλε τρεις συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν -57,42- γραμμάρια ηρωίνης, -2,68- γραμμάρια κάνναβης και -7- ναρκωτικά χάπια.
Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία (3) κινητά τηλέφωνα καθώς και τέσσερα (4) σημειωματάρια με χειρόγραφες σημειώσεις κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.