Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ιωάννινα: Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί ναρκωτικών»

Συνελήφθη, χθες (06-06-2015) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, αντίσταση και καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, ο 34χρονος δράστης κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, χθες το μεσημέρι να προσπαθεί να αναρριχηθεί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην πόλη των Ιωαννίνων.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 34χρονος νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε εισέλθει σε σπίτι 71χρονης ημεδαπής στα Ιωάννινα απ’ όπου αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή.
Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας χρυσός σταυρός τον οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει το απόγευμα της 31-05-2015 από το λαιμό 82χρονης ημεδαπής στην πόλη των Ιωαννίνων.
Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (13) μηνών, για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση της εμπλοκής του σε παρόμοια αδικήματα.