Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συνελήφθη στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, 35χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, που είχε στο αυτοκίνητό του περίπου (25) κιλά κάνναβης


Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στο κάτω μέρος του οχήματος

Συνελήφθη, σήμερα (19-05-2015) το πρωί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε περίπου (25) κιλά κάνναβης, κρυμμένα στο αυτοκίνητο.

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του 35χρονου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου, στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου τη σύλληψη διαδέχθηκε η κατάσχεση ενός αυτοκινήτου, ως μέσου μεταφοράς της ναρκωτικής ποσότητας.

Σε κρύπτη στο κάτω μέρος του κατασχεμένου οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (24.900) γραμμαρίων, που ο διακινητής σκόπευε να διοχετεύσει στην ελληνική επικράτεια.
Τα ναρκωτικά, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα για τη συνεννόηση πώλησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.