Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, έξι άτομα για διάφορα αδικήματα.
Αναλυτικότερα:
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 51 και 55 ετών, οι οποίοι επέδειξαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ επιπρόσθετα σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Συνελήφθη στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (2,32) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Άρτας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 20χρονη ημεδαπή Ρομά, γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση οπωρολαχανικά, στερούμενη την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στον κόμβο Στρατοπέδου Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 21χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος αναζητούνταν για απόπειρα διάρρηξης που έγινε την ίδια μέρα στο κυλικείο του Κολυμβητηρίου Άρτας.
Συνελήφθη, στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 17χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα και είδη ένδυσης, αξίας (300) ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.