Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να συνεργαστεί σε κάθε επίπεδο με το ΕΚΑΒ για την παροχή άμεσης βοήθειας προς τους πολίτες, εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Παπαθανασίου, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του. Ταυτόχρονα εξήρε το έργο που επιτελεί σήμερα- κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες- το προσωπικό που στελεχώνει τις υπηρεσίες του στην Ήπειρο.
Η επίσκεψη του Προέδρου του ΕΚΑΒ, έγινε στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ήπειρο και η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. 
Από την πλευρά του ο κ. Ν. Παπαθανασίου, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την προμήθεια ασθενοφόρων μέσω του ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και για την πρόθεση ανάπτυξης νέων τομέων (Μετσόβου) και ενίσχυσης υπαρχόντων (Παραμυθιάς), έτσι ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη «εποπτεία» της Εγνατίας Οδού εντός των ορίων της Ηπείρου. 
Επίσης έγινε αναλυτική συζήτηση για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ σε όλη την Ήπειρο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr