Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών, στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (05-02-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (05-02-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης ενός έτους και χρηματικής ποινής, για εισφορές.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (05-02-2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.
Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνελήφθη χθες (05-02-2015) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης (13) μηνών για σωματικές βλάβες και οπλοχρησία. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.