Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Ο ΠΑΣ πραγματοποίησε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Κέρκυρα!

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η Κέρκυρα με την έναρξη ήταν πιο απειλητική, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15', όταν ο Μπέριος δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Μαρκόβσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος και έδωσε πάσα "μισό γκολ" στον Χαβίτο, ο οποίος πλάσαρε σωστά σε κενή εστία γράφοντας το 0-1.
Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμό και ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Τσάβες έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των "Φαιάκων" και στρώθηκε στον Ίλιτς, ο οποίος με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 70' ο Μανιάς έκανε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Κουτζαβασίλης έπεσε στην αριστερή του γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 72' η κεφαλιά του Τσάβες πέρασε ψηλά από τα καρέ του Έλληνα τερματοφύλακα.
Στο 80΄ ο Τσάβες εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα μέσα στη μεγάλη περιοχή και κατέληξε στον Μανιά, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη κι έδωσε προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους.
Στις καθυστερήσεις ο Κοροβέσης εκτέλεσε πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο ίδιος ύστερα από ανατροπή του Βενέτη), αποκρούστηκε από τον Κουτζαβασίλη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα (74' Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (82' Χαρίσης), Ναδάλες (89' Ντάσιος).
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόσο (82' Σιόντης), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος (73' Καϊκούτ), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Λεάλ (46' Φάμπιο).