Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00

Έχοντας  υπόψη τις  διατάξεις του άρθρου  67  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί  την  Δευτέρα   4η   Αυγούστου  2014   και ώρα  20:00.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα διεξαχθεί  στo  KAΛΠΑΚΙ  και στην αίθουσα συνεδριάσεων  του  Δημοτικού Συμβουλίου  [Κεντρικό Δημαρχείο].

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ "POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA"», επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και έγκριση σχεδίου τροποποίησης της Σύμβασης.
2. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης του Έργου «Παροχή Υπηρεσιών  για την Υλοποίηση Δράσεων ΤΠΕ στο Πλαίσιο του Υποέργου του δήμου Πωγωνίου για την Πράξη “POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA”», επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και έγκριση σχεδίου τροποποίησης της Σύμβασης. 

 
3. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης του Έργου «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών για την  Υλοποίηση του Υποέργου του Δήμου Πωγωνίου στο πλαίσιο της Πράξης με διακριτικό τίτλο “LA.ROUTE”», επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και έγκριση σχεδίου τροποποίησης της Σύμβασης.
4. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης του Έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για την Yλοποίηση του Υποέργου του Δήμου  Πωγωνίου στο πλαίσιο της Πράξης με διακριτικό τίτλο “PILTOUR”»,  επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και έγκριση σχεδίου
τροποποίησης της Σύμβασης.
5. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης του Έργου «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA"», επικαιροποίηση του χρονοδιαγ ράμματος υλοποίησης και έγκριση σχεδίου τροποποίησης της Σύμβασης. 
6. Ορισμός εκπροσώπων σε ομάδες διαχείρισης και εποπτείας δικτύου στα πλαίσια της δημιουργίας του Εθνικού Παρατηρητηρίου Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων.
7. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. Έτους 2014.
8. Διαγραφή  ποσού  που βεβαιώθηκε από την Ταμειακή Υπηρεσία,  από κλήση τροχαίας,  λόγω λάθους. 
9. Έγκριση  απόφασης Δ.Σ.  19/2014 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου  Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Ετ. 2014  Ν.Π.Δ.Δ.
10. Έγκριση  απόφασης Δ.Σ.  18/2014 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου  Περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Πωγωνίου για το σχολ. Έτος 2014-15.
11. Σύσταση Επιτροπής για τη χορήγηση Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ.
12. Έγκριση και τρόπος διενέργειας προμήθειας τροφίμων.
13. Έγκριση λύσης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου – έγκριση νέας δημοπράτησης.
14. Κατανομή επιχ/σης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων.
15. Σύσταση επιτροπής παραλαβής έργων.
16. Επί αιτήσεων δημοτών
17. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Δελβινακίου».
18. Έγκριση  1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Συντήρηση στέγης Δημοτικού κτιρίου Τ.Κ. Ρουψιάς».
19. Έγκριση  2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Ανάπλαση βρύσης στην είσοδο οικισμού της Τ.Κ. Παλαιοπύργου».
20. Έγκριση  2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου:  «Αξιοποίηση περιοχής νερόμυλου Ιερομνήμης Δ.Ε. Άνω Καλαμά».
21. Έγκριση παράτασης περαίωσης του έργου: «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Δελβινακίου»
22. Έγκριση  4ης παράτασης περαίωσης του έργου:  «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Τ.Κ. Νεγράδων»
23. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Τ.Κ. Σιταριάς»
24. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής παραλαβής του έργου: «Διάνοιξη – Διαμόρφωση κοινοτικών χώρων – δρόμων Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου»
25. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου:  «Κατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Κεφαλοβρύσου»
26. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου:  «Ολοκλήρωση κατασκευής γηπέδου 5Χ5 και γηπέδου τέννις»
27. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις Τ.Δ. Δημόκορης»
28. Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης και ορισμός υπευθύνου, με την Περιφέρεια Ηπείρου για το έργο: «Προμήθεια σωλήνων στην Τ.Κ. Ωραιοκάστρου».
29. Τελική έγκριση χορήγησης άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην Κίτσου Μιράντα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ