Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΓΚΟΓΚΟΣ Ν. ΧΡΗΣΤΟΣ: Ανοιχτή επιστολή προς τους απανταχού Πωγωνισίους εν όψει των εκλογών του Μαΐου

Χρήστος Ν. Γκόγκος
υποψήφιος
Δημοτικός Σύμβουλος
Η Εκλογική μάχη στις 18 Μαΐου για το Δήμο μας δεν επιτρέπει σε κανέναν μας αυταπάτες και εφησυχασμό.
Ο συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Καψάλη, έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης ικανό με πολιτική συγκρότηση και εμπειρία, μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχεια στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι νέοι με γνώση, εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, χωρίς ιδιοτελή συμφέροντα.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όπως το έχουμε κάνει εξάλλου και το γνωρίζουν οι συνδημότες μας.

Προσωπικά από την θέση που έχω ως Αντιδήμαρχος Πωγωνίου και υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαμά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας, τους συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καθώς και όλα τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου μας για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 3,5 χρόνια.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Δ.Ε. Άνω Καλαμά και σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας, που υπήρξαν συμπαραστάτες σε όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα του Καλλικράτη.
Θέλω μέσα από αυτή την ανακοίνωση να δεσμευτώ ότι όπως με γνωρίσατε όλα αυτά τα χρόνια  που ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, έτσι θα συνεχίσω να είμαι και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον τόπο μας, τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, τον τόπο που αγαπάμε όλοι μας.
Αγαπητοί συνδημότες γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.
Σας δίνεται η δυνατότητα σε αυτές τις εκλογές να συγκρίνετε πρόσωπα και έργα, εμπειρία και ήθος, συνέπεια και αξιοπιστία και να ψηφίσετε αυτούς που εσείς θεωρείτε καλύτερους, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε εδώ, δυνατοί και έμπειροι, με σχέδιο, γνώσεις, με προτάσεις έργων και προοπτική χωρίς διακρίσεις και με όραμα να πάει ο τόπος μας εκεί που του αρμόζει.
Όλα αυτά αποτελούν για εμάς τις απαραίτητες συνθήκες για μια καλύτερη προοπτική του Δήμου μας.

Χρήστος Ν. Γκόγκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ»