Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Ήπειρος Ανατροπής»: Επισκέψεις της υποψήφιας Περιφερειάρχη κα Όλγας Γεροβασίλη και στελεχών σε χωριά της Περιφέρειας Ήπείρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζει να περιοδεύει τα χωριά της Π.Ε. Άρτας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιολδάσης και να δημοσιοποιεί στους κατοίκους τις αρχές και τους στόχους της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” της Όλγας Γεροβασίλη.
Έτσι, την Δευτέρα 28/4 το απόγευμα, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν το Κλειστό, Ζυγό και Μαρκινιάδα και την Τρίτη 29/4 την Παντάνασσα και την Καμπή.
Οι περιοδείες συνεχίζονται, έτσι απόψε, Τετάρτη 30/4, ο Βασίλης Γιολδάσης, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφθούν στις 8:00 μμ το Νεοχώρι.
Την Πρωτομαγιά, η υποψήφια Περιφερειάρχης Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιολδάση και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα δώσουν δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και στο συλλαλητήριο στην Άρτα.
Στη συνέχεια, θα συμμετάσχουν στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στο Νεοχώρι.

Την ίδια ώρα, άλλο κλιμάκιο υποψηφίων της “Ήπειρος Ανατροπής” θα βρεθεί στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση την Ροδαυγή.
Το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Μάη, η Όλγα Γεροβασίλη, με τον Βασίλη Γιολδάση και υποψήφιους συμβούλους θα επισκεφθούν στις 7:00 μμ τις Σελλάδες και μετά θα περιοδεύσουν στο Κομπότι.
Το απόγευμα του Σαββάτου 2/5, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιολδάσης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Ήπειρος Ανατροπής” θα επισκεφθούν την Σκουληκαριά, Γιαννιώτη και Χελώνα.

Σε όλες τις μέχρι τώρα επισκέψεις και επαφές με τους κατοίκους των χωριών, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Βασίλης Γιολδάσης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι συναντούν την θερμή υποδοχή του κόσμου, γεγονός που δίνει αισιοδοξία και δύναμη για τη συνέχιση της νικηφόρας πορείας που οδηγεί σε μια Ήπειρο που επιτέλους θα είναι τόπος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της.