Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ Χ. ΣΤΕΛΙΟΣ: Νυν αντιδήμαρχος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου, με το ψηφοδέλτιο «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Καψάλη Κωνσταντίνο

Κουκουλάρης Χ. Στέλιος
 Γεννήθηκε το 1972 στην Πωγωνιανή όπου ζει και εργάζεται.
Έγγαμος πατέρας δύο παιδιών
Σπούδασε Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και παρά τις αντιξοότητες συνέχισε να λειτουργεί την οικογενειακή επιχείρηση (παντοπωλείο) στην Πωγωνιανή.
Εγκατέστησε μελισσοκομική μονάδα, φύτεψε αμπέλια, κτίζει οινοποιείο και παρακολουθεί σεμινάρια οινολογία και οινοποίησης.
Από 26 χρονών υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση 3 φορές κοινοτικός σύμβουλος και από το 2008 πρόεδρος τις διευρυμένης κοινότητας Πωγωνιανής.
Διετέλεσε Πρόεδρος στης Δ.Σ. του I. Πωγωνιανής και γραμματέας του συλλόγου Πωγωνιανής.
Αρμοδιότητες
α. καθ’ ύλην οι παρακάτω:
-Συντονισμού και επίβλεψης των εκτελούμενων  επενδύσεων, έργων, και προμηθειών (εκτός ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού).
-Των Καταστημάτων, των επιχειρήσεων του εμπορίου του ελέγχου υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου απαιτείται  και των αδειών άσκησης επαγγέλματος .
-Τελωνείων & θεμάτων διασυνοριακών σχέσεων.
-Της ενέργειας και των φυσικών  πόρων.
-Της διαφάνειας & ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες των περιπτ. α΄ έως & στ΄ του άρθρου 59 του Ν.3852/10 στις Δημοτικές Ενότητες ΛΑΒΔΑΝΗΣ & ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ.
ζ΄) την τέλεση πολιτικών γάμων στην δημοτική ενότητα Λάβδανης - Πωγωνιανής
η΄) την Εποπτεία και έλεγχο για την διαφύλαξη των εντός των καταργημένων ΟΤΑ υλικών και περιουσιακών στοιχείων
θ΄) Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα ορισθούν από αυτόν, για τα εξής αντικείμενα:
-της συντήρησης και διαχείρισης των συστημάτων ύδρευσης , άρδευσης και αποχέτευσης και των αντλιοστασίων
-της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων
-της εποπτείας του προσωπικού που θα ορισθεί να παρέχει υπηρεσίες εντός της δημοτικής ενότητας στα ανωτέρω αντικείμενα.

Tηλ. Επικοινωνίας:  6945701108