Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κίνηση Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη»: Δελτίο τύπου για την χθεσινή συνέντευξη των υποψηφίων Δημάρχων Πωγωνίου

Κανακάκης Μ. Δημήτρης
υποψήφιος
Δήμαρχος Πωγωνίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πράξη ευθύνης και αξιοπρέπειας να μην αποδεχτώ την πρόσκληση για την χθεσινή συνέντευξη των υποψηφίων Δημάρχων Πωγωνίου στο κανάλι που με πείσμα, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, δεν δέχθηκε να «προβάλει» τις ιδέες και το Πρόγραμμα της Κίνησής μας.
 Κατά περίεργο τρόπο είναι το μόνο κανάλι το οποίο καλύπτει όλο τον ακριτικό Δήμο μας. 
  Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία όλες  τις καινοτόμες προτάσεις,  που από καιρό αναρτούμε στο blog της Κίνησής μας αλλά και που με σαφήνεια, αν και επιγραμματικά, διατύπωσα κατά την προηγούμενη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ TV, να τις ξανακούσουν και από τους τρείς άλλους υποψηφίους δοσμένες πια σαν δικές τους.
 Δια του λόγου το αληθές σας παραπέμπω στα αναρτημένα στο you tube  videos.


 Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν επιλέξαμε τον «δρόμο της σιωπής», αντίθετα θα συνεχίσουμε την προώθηση των απόψεων μας και των ιδεών μας,  μέσα από τα ανεξάρτητα μέσα πληροφόρησης αλλά και από την προσωπική επαφή με τους συμπολίτες μας συνεχίζοντας τον αγώνα μας κατά  του Καλλικράτη και των μνημονίων  που εφαρμόστηκαν  στην Ελλάδα και τις τραγικές συνέπειες που βιώνουμε όλοι μας εκτός, βέβαια,  από τους κ.κ. Κ. Καψάλη και Ι. Ντόντη που δέσμιοι της κομματικής τους καταγωγής, εξύμνησαν, στην χθεσινή συνέντευξη, τον χρεωκοπημένο Καλλικράτη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κίνηση Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη»