Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στο Πωγώνι

Αναμνηστική Φωτογραφία με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Πωγωνίου και Επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πωγωνίου "Αλληλεγγύη" κ. Δημήτρη Μ. Κανακάκη.
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφτηκε χωριά του Πωγωνίου.


Ο κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από την σύζυγό του κα ΄Ελενα Τζούλη, με καταγωγή απ' το χωριό Μαυρονόρος Πωγωνίου, παραβρέθηκε σε μνημόσυνο του τελέστηκε σε οικογενειακό τάφο στο Μαυρονόρος Πωγωνίου.
Κατά την επίσκεψη είχε συνάντηση με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Πωγωνίου και Επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη»  κ. Δημήτρη Μ. Κανακάκη.
Κύριο θέμα της συζήτησής τους ήταν η διαπιστωμένη 
κλιμακούμενη έξαρση της παραβατικότητας και   της  εγκληματικότητας στον ακριτικό Πωγώνι.
  Κοινή διαπίστωση ήταν ότι αυτό οφείλεται  στη   κατάργηση των φυλακίων του Στρατού, στη  κατάργηση των Αστυνομικών Σταθμών καθώς και   στην αποδυνάμωση της Αστυνομίας.
  Λόγω της αθρόας ανεξέλεγκτης εισόδου κακοποιών   από την γειτονική Αλβανία και της δραστηριοποίησης  ημεδαπών κακοποιών από την ευρύτερη περιοχή, σε   συνδυασμό με την αδυναμία της πολιτείας να   προστατεύσει την ζωή, την ασφάλεια και τις   περιουσίες των κατοίκων της παραμεθόριας περιοχής μας, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και έχει καταστεί ανεξέλεγκτη.