Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Α.Σ. Καλπακίου για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Καλπακίου έβγαλε ανακοίνωση για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας, με στοιχεία από αγώνες εστιάζοντας που ακριβώς έγιναν αυτά.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της ομάδας μας αποφάσισε ομόφωνα να συντάξει την εξής ανακοίνωση:
Ποτέ στην ιστορία της ομάδας  μας  δεν έχουμε καταφερθεί  κατά  της  διαιτησίας- ακόμη και όταν πέρυσι βρέθηκε  ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλου της ΕΠΣΗΠ στο δεύτερο επαναληπτικό ημιτελικό με την ομάδα της  Βουνοπλαγιάς που όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και όσοι είδαν το βίντεο του αγώνα θυμούνται τι έγινε-γιατί θεωρούμε ότι και οι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη όπως όλοι μας.
Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε την Διαιτησία να καθορίζει επανειλημμένα τα αποτελέσματα των αγώνων.
Και για να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος καταγράφουμε τα σημαντικότερα γεγονότα από τα πολλά που συνέβησαν. Σκοπός  δεν είναι να στοχοποιήσουμε διαιτητές γι αυτό και δεν  αναφέρουμε  ονόματα:
1.Χαροκόπι-Καλπάκι 1-1.
Ακυρώνεται κανονικό γκολ ως οφσάιντ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Καταβριά. -2 Βαθμοί.
2.Ροδοτόπι-Καλπάκι 3-2
Στο ημίχρονο του αγώνα κι ενώ η ομάδα μας προηγούνταν μα 1-2 παράγοντας του Ροδοτοπίου εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους επιτέθηκε φραστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ροδοτοπίου κέρδισε τον αγώνα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι και  με ένα καταφανέστατο οφσάιντ στο 92΄. -3 βαθμοί.
3.Καλπάκι-Κρύα 1-1
Στο 0-0 ακυρώνεται ως οφσάιντ  κανονικό γκολ του Μερκουριάδη. -2 βαθμοί.



4.Πεδινή-Καλπάκι 1-1
Στο 91΄ δίνεται ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος της ομάδας μας από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. -2 βαθμοί.
5. Πέραμα-Καλπάκι 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 από σουτ του Γόγολου κι ενώ η μπάλα πέρασε ένα μέτρο την τελική γραμμή το γκολ δεν μέτρησε ποτέ. -2 βαθμοί.
6. Κόνιτσα-Καλπάκι 2-2.
Στο πρώτο ημίχρονο  στο 0-0 ακυρώνεται ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Γκόνη. -2 βαθμοί.
7. Σερβιανά-Καλπάκι 1-1.
Δεν δίνεται καθαρό πέναλτι από κράτημα στον Ηλία Μιχάλη στο  πρώτο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 0-0. -2 βαθμοί.
8. Ελεούσα-Καλπάκι 2-1.
Στο 75 ΄κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 ποδοσφαιριστής της ομάδας της  Ελεούσας πιάνει την μπάλα με το χέρι κι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης αντί για κόκκινη δέχεται κίτρινη κάρτα. -3 βαθμοί.
Υπάρχουν ομάδες που καταγγέλλουν την  διαιτησία με δύο ανακοινώσεις τους ως τώρα γιατί σε όλο το πρωτάθλημα δόθηκε ένα εις βάρος τους πέναλτι και μιλούν για σφαγή. 
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε που χάθηκαν 18 βαθμοί για την ομάδα μας;
Φτάνει πια αυτή η απαξίωση εις βάρος της ομάδας μας.
Είμαστε μια ομάδα σε μια παραμεθόρια περιοχή με παρά πολλά προβλήματα και κάνουμε τεράστιες προσπάθειες να την κρατήσουμε στη ζωή.
Απαιτούμε από όλους τους υπεύθυνους περισσότερο σεβασμό. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα αξιόπιστο, ένα πρωτάθλημα αντικειμενικό που να παίζεται «επί ίσοις όροις».
Δεν έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ και με κανένα, οι σχέσεις μας με όλες τις ομάδες είναι άριστες, δεν μπαίνουμε σε προεκλογικά παιχνίδια ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗΠ και πάνω από όλα έχουμε  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.




Ο  Πρόεδρος                           Ο Γενικός Αρχηγός

Χρήστος Ηλίας                      Θεόδωρος Ντάγκας