Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ζωνών, των παιδικών τμημάτων τζούντο (Ιωαννίνων - Μεταμόρφωσης & Παρακαλάμου) καθώς και οι επιδείξεις του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 8  Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι  εξετάσεις ζωνών, των παιδικών τμημάτων  τζούντο   (Ιωαννίνων -  Μεταμόρφωσης &  Παρακαλάμου) καθώς  και οι επιδείξεις του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής  του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ.Α.  
      Οι μικροί τζουντόκα, και τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν τον θαυμασμό, το χειροκρότημα  και τα συγχαρητήρια όλων.
Με τις διαβαθμιζόμενες ζώνες στο τζούντο αναγνωρίζεται η αθλητική ικανότητα κάθε τζουντόκα, το εύρος των τεχνικών του γνώσεων, η συνεισφορά του στο άθλημα, καθώς και οι αρετές του χαρακτήρα του.  Μια ακόμη χρονιά  γεμάτη εκδηλώσεις, δραστηριότητες, αγωνιστικές συμμετοχές και επιτυχίες για το σύλλογο μας. 
Στα δύο χρόνια λειτουργίας του συλλόγου, οι αθλητές μας συμμετείχαν  σε επίσημες διοργανώσεις τοπικού και διεθνή χαρακτήρα με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατακτώντας  54 μετάλλια.
Ομολογουμένως  ο απολογισμός αλλά και οι κατακτήσεις αυτών των μεταλλίων από τους αθλητές του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ  Α.Σ.Α   πιστοποιεί  τη σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται στον σύλλογο και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι  «χειροπιαστά».
 Στο τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου, τα παιδιά μαθαίνουν να κινούνται με κομψές, εκφραστικές και γεμάτες χάρη κινήσεις. Αποκτούν αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Βελτιώνουν την ευλυγισία του σώματός τους και μαθαίνουν να αγωνίζονται και να ξεπερνούν εμπόδια. Αποκτούν καλή φυσική κατάσταση και δημιουργούν φιλίες που κρατούν για μια ζωή.  Μας εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση.
 Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι για πολλοστή φορά η δουλειά σε βάθος που γίνεται στον ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Α.Σ.Α.  από τους  προπονητές  Οδυσσέα & Παναγιώτη Νάτση στο τμήμα του Τζούντο και της Αθηνάς Μάνου στο τμήμα της Ρυθμικής, όχι μόνο είναι ορατή αλλά παράλληλα αποτελεί τα εχέγγυα και τις βάσεις για μία ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, και ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τις προσπάθειές μας. Προσπάθειες όχι μόνο για την μετάδοση των πανέμορφων Ολυμπιακών αθλημάτων που λέγονται Τζούντο και Ρυθμική, αλλά κυρίως για την μετάδοση μέσα από αυτά αξιών, όπως: ευγένεια, θάρρος, ειλικρίνεια, αυτοέλεγχος, τιμή, σεμνότητα, φιλία, σεβασμός.
  
Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Α.Σ.Α.