Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ανθρωποκυνηγητό στα Γιάννενα για άνδρα που σκότωσε ζευγάρι στα Κτίσματα Πωγωνίου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία μέσα στα Γιάννενα από τα χαράματα για να εντοπίσει έναν βαριά οπλισμένο άνδρα, πιθανά αλλοδαπό σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οποίος τα μεσάνυχτα φέρεται να σκότωσε ένα ζευγάρι, άνδρα και γυναίκα 70 περίπου χρόνων, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κτίσματα.
Ο άνδρας, ο οποίος είναι περίπου 25 με 27 ετών και φορούσε γκρι φούτερ και μαύρη φόρμα, εμφανίστηκε στο χωριό το Σάββατο το βράδυ, έγινε αντιληπτός από κατοίκους και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Μετά τον ανακάλυψη των δύο νεκρών οι οποίοι φέρουν πολλαπλά χτυπήματα,  ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα η οποία κινητοποίησε ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις όταν εντοπίστηκε ο άνδρας στα Γιάννενα πια.
Γύρω στις 4 το πρωί έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: www.epirusonline.gr
*****
Διπλή δολοφονία στα Γιάννενα μετά τη ληστεία με τις χειροβομβίδες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο ζευγάρι τα ξημερώματα, ενώ έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό ενός κακοποιού ο οποίος στις 10 χθες το βράδυ, εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα.
Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων είναι αλβανικής καταγωγής, μπήκε στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες.
Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο.
Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι των άτυχων ηλικιωμένων καθώς τα ξημερώματα έγινε ένα τροχαίο ατύχημα στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ο οδηγός του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι αγροτικό ανήκε σε κάτοικο των Κτισμάτων.
Οι αστυνομικοί, θεώρησαν ότι είναι κλεμμένο, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη και βρέθηκαν στη διπλή δολοφονία.