Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Άρτα: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (20-05-2013) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 21, κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο ύψος της Γέφυρας Άρτας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από καταδίωξη, κατάφεραν σε κοντινή απόσταση να τον ακινητοποιήσουν.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (252,72) γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ
δύο κινητά τηλέφωνα
η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
*******
Οι δύο νεαροί μοτοσικλετιστές που συνελήφθησαν με ποσότητα κάνναβης προχθές το βράδυ στην Άρτα εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών
Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου μας σχετικά με σύλληψη δύο νεαρών μοτοσικλετιστών από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. , στο ύψος της Γέφυρας Άρτας με ναρκωτικά, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι δύο δράστες νωρίτερα είχαν προμηθεύσει με κάνναβη έναν 20χρονο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Σε έρευνα στο σπίτι του 20χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (204,5) γραμμαρίων.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.